Ontdek de e-bikes

Bekijk de e-bikes

Wil je meer weten over onze elektrische fietsen? Ben je benieuwd wat Stella jou allemaal te bieden heeft? Vraag dan nu de gratis e-bike brochure aan!

Brochure downloaden

Voordelen met de e-bike naar het werk

Pak de e-bike in plaats van de auto!

We weten allemaal dat fietsen gezond is, maar door de drukke dagen op het werk kan het zijn dat beweging er soms bij inschiet. Begin daarom de dag gezond en fris en pak de e-bike naar het werk, in plaats van de auto!

  • Wie fietst heeft minder stress blijkt uit onderzoek
  • Fietsen is gezond
  • Je hebt geen last van files en filestress
  • Goedkoop in gebruik: lage kilometerkosten en weinig onderhoud
  • Fietsen is een van de schoonste vormen van vervoer
  • Maak je hoofd leeg na een lange werkdag

E-bike of reguliere fiets?

Is de afstand naar je werk net te ver om te fietsen op een gewone fiets? Met een elektrische fiets ben je er zo!

  • Je komt 's ochtends niet bezweet aan op het werk
  • Op de e-bike overbrug je gemakkelijk langere afstanden
  • Op een e-bike ben je sneller. Dit betekent meer vrijetijd!

Blog en Nieuws

Fietssnelwegen in Nederland

Nederland kent inmiddels zo'n 300 kilometers aan snelfietswegen. Daarbij staat voor de komende jaren voor nog eens 600 kilometer op de planning. Fietssnelwegen zijn breder dan een normaal fietspad en hebben een egaal vlak wegdek van asfalt. Er zijn (bijna) geen kruisingen en verkeerslichten, waardoor fietsers een hogere gemiddelde snelheid halen. Vooral voor forensen zijn snelfietspaden een uitkomst: je bent snel op je werk -zonder files of vertragingen in het openbaar vervoer.

Ben je benieuwd of er een snelfietsroute in jouw buurt ligt? We hebben alle fietssnelroutes voor je op een rijtje gezet!

Bekijk het overzicht fietssnelwegen

Fietsplan

Een elektrische fiets kopen en hier ook nog eens belastingvoordeel uit halen? Er zijn twee mogelijkheden om voordelig via het werk een e-bike aan te schaffen. Via het Nationale Fiets Plan (NFP) kiest je werkgever ervoor jou een fiets te laten kopen en te betalen uit je brutosalaris. Voor de werkgever zitten hier regels aan verbonden en geldt een beperking op de hoogte van het aanschafbedrag. Een alternatief is de werkkostenregeling (WKR). Hierbij verstrekt je werkgever een belastingvrije reiskostenvergoeding of renteloze lening.

Lees meer over het fietsplan

Fietsaccessoires

Fietsaccessoires maken je e-bike helemaal af. Denk aan een comfortabel fietszadel of lederen handvaten voor extra comfort tijdens het fietsen. Degelijke fietstassen voor woon-werkverkeer waar niet alleen je laptop, maar ook je dagelijkse boodschappen in passen. En niets is vervelender dan drijfnat op je bestemming aankomen. Fiets je dagelijks naar je werk? Dan mag een regenpak niet ontbreken.

Bekijk de accessoires